manohara – televisi

anti-tv

saiki lek awan lagi males ndelok tipi aku,

mosok angger nyetel tipi isine lak manohara terus,

mulai transtv, trans 7, tpi, antv, rcti opo maneh indosiar,

kabeh isine gosip tok mulai isuk sampek tipine modar,

opo maneh lek ndelok ibuke mano sing lagi ngablak,

jan jengkel tenan aku sampe dadi pengen ngeplak,

manohara ki sopo to, wong yo ra ono untung rugine kanggo negoro,

olehe mberitakno kok koyo yak yak’o,

arep di visum yo ra ndang teko,

olehe kluyuran ning tipi-tipi sing di penak-penakno,

untung tipiku kenek nggo nyetel jtv suroboyo,

dadi aku iso ngguyu kekel ndelok dagelan kartolo,

untung tipiku kenek nggo nyetel ctv lamongan,

dadi iso njoget ngrungokne dangdutan,

lek lagi boring aku longo ning tuban,

ndelok laut endah sing ambane ra karuwan,

pancen elok ciptaane Tuhan,

anti-tv-fulltimbang aku ning omah ndelok tipi terus-terusan,

bludrek kabeh ndelok acara sing ra karu-karuan.

(tuban 07 juni 2009)

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s